Komarniki

Za zaščito pred komarji in drugim nadležnim mrčesom vam v najkrajšem možnem času izdelamo in vgradimo komarnike.

Komarniki se montirajo na obstoječe okenske okvirje, in sicer so v naši ponudbi različni tipi komarnikov.

 

Fiksni kofiksni komarnikimarniki

Fiksni komarniki so enostavni za montažo in jih je možno montirati v že obstoječe okenske okvirje. Cenovno predstavljajo najugodnejšo rešitev za zaščito pred mrčesom, zaradi svoje fiksnosti pa žal onemogočajo dostop do zunanjih okenskih polic in nagibanje skozi okno.

 

 

rolo komarnik

Rolo komarniki

Rolo komarnike lahko montiramo v obstoječe okenske okvire in, za razliko od fiksnih komarnikov pa omogočajo »uporabo po potrebi«. Komarnik lahko kadarkoli enostavno pospravimo in si tako omogočimo dostop do zunanje okenske police skozi okno ali pa bolj »tekoče« prezračevanje prostora.

 

 

 

 

 

komarnik drsna vrataDrsna komarnik vrata

Drsna komarnik vrata so primerna za uporabo pri drsnih balkonskih ali terasnih vratih, ki omogočajo prostor, da se tudi drsni komarnik odpira skupaj z vrati ali ločeno od njih. Možna je montaža na obstoječe okenske okvirje, v obstoječi sistem drsnih vrat.

 

 

Komarnik vrata – model Amerikakomarnik Amerika

Za vhodna ali balkonska vrata s klasičnim sistemom odpiranja/zapiranja, so v boju proti nadležnemu mrčesu primerna komarnik vrata – model Amerika, ki zaradi montaže z vzmetjo omogočajo enostavno odpiranje in samo-zapiranje. Vgradnja je možna na obstoječe ogrodje izbranih vrat.