Krpan žaluzije

Če želite stopenjsko regulirati svetlobo, učinkovito zaščititi prostor pred vročino in tako posledično tudi varčevati z energijo, zraven pa polepšati zunanji izgled vašega objekta, predlagamo uporabo Krpan žaluzij.

Krpan žaluzije so zadnja leta izjemno moderno zunanje okensko senčilo, ki s svojo nezahtevnostjo vzdrževanja in odpornostjo na vremenske vplive, učinkovito zasenči vsak prostor.

Pri Krpan žaluzijah lahko izbirate med različnimi modeli/tipi lamel, in sicer:C80

  • Oblika lamele C-80, ki jo, kot največkrat uporabljeno obliko, odlikujejo trdnost, možnost dobrega odtekanja vode, optimalno prekrivanje lamel, možnost lahkega čiščenja, zaobljena oblika pa ustvarja mehak videz. Širina posamezne lamele je 80mm.

 

  • Oblika lamele C-65, ki je, z vsemi prednostmi, ki jih nudi tudi lamela C-C6580, vizualno primernejša za manjša okna. Širina posamezne lamele je 65mm.

 

 

  • Oblika lamele T-80, med katere prednosti spada nižji tip paketa zložene žaluzije in tehničniT80 videz z jasnimi linijami. Širina posamezne lamele je 80mm.

 

 

  • Z75Oblika lamele Z-75, v katere je vstavljena guma za tišje zapiranje, v vetrovnih razmerah je zaradi vpetosti na petih točkah še stabilnejša, omogoča pa večjo stopnjo zatemnitve. Širina lamele je 75mm.

 

Žaluzije se lahko montirajo z nadometno (na obstoječo fasado) ali podometno masko (pred izdelavo fasade), omogočen pa je način upravljanja ročno z reduktorjem (pregibno palico), na elektromotor na stikalo in na elektromotor z daljinskim upravljanjem.

Za možno barvno lestvico nas, glede na izbrani tip Krpan žaluzij, kontaktirajte.

Krpan1   KrpanOzadje